VILSKEEN PÄIVÄHOITOMAKSUT

Päivähoitomaksu koostuu kunnan antamasta tuesta ja vanhempien maksamasta hoitomaksusta. Turussa on käytössä päivähoidon palveluseteli, jonka kanssa päivähoitomaksu Vilskeessä on sama kuin kunnallisessa päivähoidossa. Kaarinassa päivähoitomaksu koostuu yksityisen hoidon tuesta, kuntalisästä ja vanhempien maksamasta hoitomaksusta.

Hoitomaksua maksetaan jokaiselta kuukaudelta, myös lomakuukaudelta. Poikkeuksena on etukäteen ilmoitettu kesä-heinäkuun poissaolo, jolloin heinäkuu on maksuton.

Päivähoidon palveluseteli

Turussa palvelusetelin kattohinta on elokuusta 2014 alkaen 815 euroa/kk yli 3-vuotiaasta ja 1230,65 euroa/kk alle 3-vuotiaasta lapsesta.

Turkulaisten lasten päivähoito maksaa Vilskeessä saman verran kuin kunnallinen hoito eli 0–283 euroa kuukaudessa tuloista riippuen. Palvelusetelijärjestelmässä myönnetään myös sisaralennus.

Seteli on siis tulosidonnainen ja perheen tulot vaikuttavat setelin arvoon. Hoitopaikkaa haetaan meiltä täyttämällä nettihakemus sivuiltamme sekä hakemalla kaupungin sivuilta palveluseteliä.

Tämän jälkeen teemme kanssanne palvelusopimuksen. Hoitomaksu tulee tämän jälkeen meiltä suoraan perheille.

Lisää tietoa päivähoidon palvelusetelistä Turun kaupungin verkkosivuilta:
http://www.turku.fi/paivahoidonpalveluseteli

 

Yksityisen hoidon tuki

Yksityisen hoidon tukea haetaan Kela:n sivuilta ja kunnalta on mahdollisuus hakea kuntalisää. www.kela.fi

 

paivakoti-vilske-kuvitus1.jpg