Katariinan Vilskeen rekisteriseloste 23.11.2017

 

Rekisterinpitäjä on Katariinan Vilske Oy. Osoite: Sigridinpolku 5 20740 Turku. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa ovat päiväkodinjohtaja Henna Heinonen henna@vilske.fi  ja Kalervo Valli kalervo@vilske.fi.

Rekisteri muodostuu päiväkodin asiakkaista heidän palvelusopimuksistaan sekä hakemuksista. Näistä tiedoista muodostuu asiakasrekisteri josta löytyy asiakkaiden perustiedot. Kerättyjä tietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon, viestintään ja laskutukseen.

Sähköisiltä osilta rekisteri ja sen tiedot on suojattu palvelimella ja sähköinen tiedonsiirto tapahtuu salattua ja suojattua yhteyttä käyttäen.

Muilta kuin sähköisiltä osin tiedot säilytetään lukitussa tilassa. Tiedot säilytetään rekisterilain mukaisten määräaikojen ja tuhotaan määräajan loputtua tietoturvallisesti.

Kaikki asiakkaiden tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja tiedot on suojattu yrityksen ulkopuolisilta.

Mikäli päivähoito toteutuu palvelusetelin tai ostopalveluna, asiakirjojen ja tietojen säilytys tapahtuu kunnan viranomaisten ohjeistamalla tavalla.

Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille emmekä luovuta niitä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Asiakkaalla on oikeus halutessaan pyytää häntä koskeva tieto nähtäväksi. Pyyntö pitää osoittaa kirjallisena päiväkodin johtajalle.

 

 

 
paivakoti-vilske-kuvitus-varhaiskasvatus-turku-ispoisten-kartano.jpg