Tervetuloa ihana arki

Minä olin ainakin jo viimeisellä kesälomaviikolla tunteessa että,

-Tervetuloa ihana arki!

Monen viikon pysähtyminen ja hiljaisuus oman mökin rauhassa oli tehnyt tehtävänsä. Kesällä on ollut aikaa pohtia asioita. Tämä kesä on ollut hyvin erityinen minulle juuri tämän takia.

Neljä vuotta olemme rakentaneet unelmaa. Se oli meidän mielessä hyvin selkeänä, mitä siitä piti tulla ja millaiseksi sen halumme luoda. Miten se muovataan meidän kaikkien näköiseksi.

 Vuodet eivät ole olleet helppoja.

Vaikka minulla on sata syytä kiitollisuuteen ja olen nöyrä tämän kaiken edessä, on minun myös myönnettävä, että mitään emme ole ilmaiseksi saaneet. Hommia on paiskottu paljon ja välillä on menty totaalisesti metsään.

Silloin kun rakennetaan uutta, ei ole valmiita kaavoja. Jos haluat luoda, on uskallettava yrittää ja ottaa riski, että voi epäonnistua.

En koe, että olisimme epäonnistuneet missään, mutta monia asioita on jouduttu muuttamaan, kehittämään, viemään pitemmälle ja se työ jatkuu, tietenkin, sillä vain niin voimme kehittyä!

 

Teen kaiken elämässäni suurella tunteella. Minulle asioilla on merkitystä. Mikään tai kukaan ei ole merkityksetön. Se on raskasta, sillä suurien tunteiden tunteminen antaa paljon, mutta se vie myös voimia. Siksi tämä kesä on ollut tarpeellinen levolle ja sille, että asioita on voinut järjestellä mielessäni.

 Kysyin itseltäni loman alussa;

                          Mitä minä elämältäni haluan?

                          Mikä on minun elämäntehtäväni?

Tähän asti olin aina vastannut, että se on Vilske. Nyt halusin pohtia sitä syvemmin, halusin saada kunnon perustelut.

 

Ja sain ne.

 

Haluan olla merkityksellinen.

Haluan että työlläni on merkitys.

Minun elämäntehtävä, on luoda hyvää. Haluan antaa ihmisille ympärilläni mahdollisuuden kokea elämässään olevansa tärkeä ja merkityksellinen.

 

Ajatelkaa meidän pieniä ihmisiä, mikä voi olla elämässä tärkeämpää kuin kokea olevansa tärkeä, merkityksellinen?

Meillä kaikilla on elämässä oma paikka, elämänpolku, jota kuljemme päämäärään. Tärkeintä ei ole aina edes se, päämäärä, vaan matka siihen ja se miten matkaa taitamme.

Pikku ystäviemme matka on vasta alussa. Heillä on niin paljon vielä asioita edessä elettävänä, koettavana. Ei ole ihan samantekevää, miten tai kenen kanssa he matkaansa taittavat. Mitä elämänohjeita me heille annamme? Millaisessa ilmapiirissä he saavat kasvaa?

 Minun (ja uskallan puhua nyt koko Vilskeen puolesta) ja meidän Vilskeen, tärkein tehtävä on olla merkityksellisiä teille vanhemmille ja teidän lapsille. Luoda hyvä elämänpolku osaltamme.

 

Syksy on tuonut muutoksia henkilökuntaamme. Monet hakevat vielä paikkaansa, kehittävät itseään ja menevät eteenpäin. Näin kuuluu olla.

Olemme saaneet uusia raikkaita tyyppejä vilskeperheeseemme täydentämään vanhaa konkaristoamme. Nyt olemme rekrytoineet mielenkiintoisia persoonia, tervetuloa tutustumaan myös heihin.

Yksi asia meillä kaikilla on yhteistä, uskoisin näin, me kaikki omistamme valtavan suuren sydämen.

Jaan harvoin mitään tällaista mutta nyt haluan jakaa.

Tämä Mikko Harjun – Anna mennä lennä. Olkoon meidän koko Vilskeen yhteinen voimabiisi, sillä unelmat on tehty elettäväksi.https://www.youtube.com/results?search_query=mikko+harju+anna+menn%C3%A4+lenn%C3%A4

 

” .. Tää on maraton, ei pikamatka, vaik välil mennään tuhat lasissa.

Mielenrauha on arvokkainta, mitä voidaan täällä saavuttaa.

Mä uskon itseeni, ihmisiin ja rakkauteen

Jokaisen askel maailmassa merkitsee

jatketaan yhdessä kohti latvaa,

määränpäänä on matka.

joka kuusen kurkottaa

voi kaiken saavuttaa… ”

 

Kuusen kurkottavaa loppukesää ja upeita lentoreittejä meille kaikille

                                                    Henna

IMG_20190717_221712.jpg