Asenne kohdillaan

Kesäloman jälkeinen ensimmäinen rauhallinen ja rento vilske-viikko takana. Perheitä on vielä paljon lomalla mikä helpottaa varmasti kuuden uuden vilskeaikuisen ja uusien perheiden sopeutumista.

Usein kysytäänkin mikä helpottaa lapsen päiväkotiarjen aloittamista? Jokainen lapsi on yksilö, ainutlaatuinen persoona ja kokee asiat eritavoin. Toinen voi luiskahtaa uuteen päiväkotiin tai loman jälkeen ihan huomaamattaan ja toinen taas tarvitsee enemmän aikaa sopeutumiseen.

Kaikkein tärkein neuvo, jonka me voimme antaa on vanhempien ASENNE. Lapset peilaavat elämää toisten ihmisten kautta, ennen kaikkea vanhempien. Millä mielellä tuot lasta? Miten suhtaudut päiväkotiin ja sen henkilökuntaan? Me kaikki ymmärrämme, että sen oman kullanmurun luovuttaminen hoitoon vieraille on iso asia, joskus jopa pelottava asia, mutta me lupaamme tehdä parhaamme.

Asioista puhuminen helpottaa. Aina saa soittaa, vaikka keskellä päivää tai laittaa viestiä. Me vastaamme aina kun on vain sopiva hetki.

Haluamme olla päiväkoti, jossa kaikkien on hyvä olla. Päiväkoti jossa vallitsee luottamus perheiden ja  henkilökunnan kesken. Luottamus syntyy silloin kun molemmat osapuolet ovat valmiit kohtaamaan toisensa ennakkoluulottomasti.

Meidän perheet on yleensä valinneet meidät tietoisesti. Teillä on meistä jo tietty mielikuva ja jos se mielikuva on johtanut siihen, että olette valinneet meidät, niin yleensä mielikuva on hyvä.

Tämän mielikuvan arvoisia haluammekin olla ja yllättää teidät vielä positiivisesti. Vilskeen tärkein voimavara on henkilökunta. Ilman hyvää henkilökuntaa ei ole mitään. Olemme tarkkoja siitä, keitä meillä on töissä. Meidän väen tärkein työkalu on suuri sydän ja iloinen mieli. Kevään teimme tarkkaa työtä etsien meille oikeita ihmisiä töihin. Nyt vanha tuttu väki on palannut lomalta (Reettaa lukuun ottamatta, joka on jatkanut matkaa uusiin haasteisiin) ja nyt he ajavat uutta väkeä vilskeläisiksi.

Jos viikon kokemuksella uskallamme todeta, että olemme löytäneet joukkoomme todella ihania ihmisiä. Innokkaita, iloisia, tekeväisiä, rautaisia ammattilaisia, mutta ennen kaikkea suuri sydämisiä Vilskeaikuisia, jolla on asenne kohdillaan :)

Käykää kurkkaamassa http://www.vilske.fi/henkilokunta/