Vilske herättää kiinnostusta

Voi kuinka ihanaa tulevina päiväkoti yrittäjinä on huomata kuinka kiinnostuneita ihmiset ovat meidän tulevasta Vilskeestä. Rekrytoimme henkilökuntaa ja miten mainioita alan ammattilaisia meillä olikaan ilo tavata. Meille haki töihin yli 150 henkilöä, joten työstä kiinnostuneita kyllä löytyi. Haastattelut todistivat myös että varsin pätevää ja idearikasta porukkaa on liikkeellä, tai niin kai päiväkoti ihmiset yleensä ovat.

Haastattelut antoivat paljon ajattelun aiheitta, vaikeinta on kai valita hyvistä tyypeistä parhaimmat ja kuinka paljon hauskoja ja päteviä ihmisiä jouduimme jättämään haastattelujen ulkopuolelle, kun aika ei kerta kaikkiaan kaikkeen riitä.

Olemme varmoja että Vilskeeseen tulee Vilskeen näköinen väki töihin!

Vilskeen toiminnan kasvaessa rekrytoimme myös myöhemmin lisää.

 

Jotenkin hellyttävää on myös huomata mitä avoin kartanoon ovi voi saada aikaan.

Viime viikon kahden aurinkoisen päivän aikana, jolloin työskentelimme kartanolla ja pidimme ulko-ovea auki, saimme joka päivä yllätysvieraita.

Naapurin mummot viereisestä palvelutalosta ovat piipahtaneet ihmettelemään eloon herännyttä kartanoa ja koiranulkoiluttajat ovat tulleet kyselemään projektistamme.

Kyllähän vanha historiallinen rakennus kiehtoo. Talo kuiskii tarinoitaan jo ulkonäölläänkin puhumattakaan puutarhan vanhoista puista ja kukkakeijuista.

Ja meille saa aina tulla piipahtamaan. Haluamme luoda päiväkodin joka on kaikille avoin iloinen talo, jossa kaikuu lasten kikatus ja pikku jalkojen tömistys siinä missä aikuistenkin hassu höpötys ja nauru.