Vilskeessä koko toiminta perustuu lapsista lähteviin ideoihin ja toiveisiin. Tavoitteenamme on rakentaa koko päiväkoti jokaista lasta tukevaksi ja rohkaisevaksi ympäristöksi jossa meidän henkilökunnan ammattitaitoa on se, että vasumme arvot ja ideologia toteutuu joka päivä. Kysy henkilökunnaltamme vasua lainaan ja tutustu meihin vieläkin paremmin! :)

Tästä johtuen emme halua tehdä tarkkoja lukujärjestyksiä vaan elämme hetkessä. Henkilökunta tekee projektisuunnitelmia lasten kanssa yhdessä mitkä antavat toiminnallemme rungon. Retket ja muut tärkeät isommat jutut ilmoitamme aina ryhmien omilla alasivuilla.

Avaamme tähän joka kuukausi yhdessä lasten kanssa tehtyjä suunnitelmia. Blogista saatte sitten lukea missä milloin mennään ja miten kaikki loppujen lopuksi meni. ;)

Elämä itsessään on suuri seikkailu, meillä on vielä mahdollisuus ja taito tehdä siitä elämysrikasta joka ikinen päivä.


Vilskeen kevään isoja linjoja.

Kuten tiedätte elämme hetkessä ja lapsilta lähteviltä ideoilta mutta olemme silti tehneet linjauksia.

Liikkarit jatkuu totta kai, mutta liikkarit saavat rinnalleen liikunnan vuosisuunnitelman joka tulee näkyväksi myös teille vanhemmille. Se ohjaa meidän perusmotoristentaitojen harjoittelua kaiken tämän muun liikkumisen lisäksi.

Metsäretket jatkuu perinteisesti. Toivottavasti talvi säilyisi ja saisimme siirtyä sitten nopeasti lämpimään kevääseen, että saisimme nauttia luonnosta parhaimmillaan. 

Tunnetaidot/turvataidot ovat olleet meillä isona painopisteenä. Joka toinen perjantai lavalla on nähty hienoja teatteriesityksiä, jotka ovat käsitelleet tunteita ja niiden kohtaamista, ystävyyttä jne. Nämä jatkuvat edelleen, mutta nyt lavalle pääsevät lapset aikuisten kaveriksi. Ajatus on, että käsittely laajenee ja tulee lapsille konkreettisemmaksi.

Sitten pureudumme siihen, KUKA MINÄ OLEN?

Tästä en osaa kertoa vielä enempää, sillä lapset alkavat rakentaa tätä teemaa aikuisten kanssa mutta epäilen, että kuulette tästä vielä, PALJON!

Sitten päivämääriä;

2.3. Pääsiäisvaellus Henrikinkirkossa HULINOILLE JA VIMPULOILLE

Korkeansaari 24.4. huomaa muuttunut päivä!

 Huikea päivä viime keväänä Korkeasaaressa on edelleen lasten puhutuimpia juttuja. Nyt se halutaan toteuttaa uudestaan. Olemme alustavasti katsoneet retkipäiviksi jompaa kumpaa päivää, mutta tähänkin palataan lähempänä!

Vilskeen Mamas` Cafe 9.5. Äitien erikoiskahvila on toukokuun alun hemmottelu juttuja. Olemme helatorstain takia laittaneet kahvilan jo keskiviikko iltapäivään, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan. 

Kevät juhlat 17.5. Kevät huipentuu tietysti yhteiseen juhlaan. Suunnitelmat on jo aloitettu. :)

Eskareiden vanhemmille tiedoksi; Järjestelemme myös eskareille päätöspäivää Kesisleirille, mutta tästä tulee lisäinfoa myöhemmin. Lapset olivat siitä viime kesänä niin innoissaan, että yritämme tehdä sen mahdolliseksi.

Päivät tulevat olemaan joko 13.6. tai jos lapset uskaltautuu yöksi niin 13-14.6.!

Ihan mahtavaa uutta alkavaa kautta, tehdään yhdessä lasten ja meidän omasta elämästä suuri seikkailu!


Alle kolme vuotiaat toimivat Jagellonicankadulla sijaitsevassa Pikku Vilsketalossa.
Pikku Vilskeen puhelinnumero on 050 434 6962

Pienet viLskeläiset (2015-2017)

PIRPANAT

VIPELTÄJÄT


2-6 vuotiaiden ryhmät sekä luontoeskarilaiset vipeltävät vastapäisessä Ispoisten kartanossa joka on Iso Vilsketalomme.

Ison Vilskeen puhelinnumerot:
Säkkärät 050 434 6958

Väkkärät  0503586881                                                                                                                                    

Hippulat 0503586883
Vilinät 050 301 6163
Hulinat 050 301 6153
Vimpulat 050 434 4809

ISOT VILSKELÄISET

VÄKKÄRÄT

SÄKKÄRÄT

HULINAT

VILINÄT

hippulat


 
paivakoti-vilske-kuvitus1.jpg